BİNGÖL / YAYLADERE - Yayladere Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. "100.YIL KUTLAMALARI" kapsamında  ilçemizde düzenlenen kutlama programına ilgi yoğundu. Programa ilçemiz Kaymakamı, Belediye Başkanı, Protokol Üyeleri ve halk katıldı. Program çeşitli gösterilen ardından  yapılan  ödül töreni ile devam etti.  "100.YIL KUTLAMALARI" kapsamında yapılan "Koşu" ve "Kompozisyon" yarışmalarında 1.olanlara ödülleri ilçemiz Kaymamakamı Sn Mehmet Can İRDELP tarafından verildi.  Programın ardından okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan korteje ilçemiz Kaymakamı, Belediye Başkanı ve halk eşlik etti.

Nis

Yayladere Kaymakamlığı ve Yayladere Belediyesi tarafından tüm ilçe halkına yönelik iftar programı düzenlendi. İftar yemeğinin ardından Yayladere ÇPAL öğrencileri , hazırladıkları Hacivat ile Karagöz, Mani Atışması, Kanto, Âşık ile Maşuk ve Korodan oluşan Ramazan Etkinliği'ni Yayladere Belediyesi Kültür Merkezinde izleyicilere sundu. Ramazan Etkinliği başta Protokol Üyeleri olmak üzere tüm ilçe halkı tarafından beğenilerek izlendi. Program  ilçemiz Kaymakamı Sayın Mehmet Can İRDELP ve ilçemiz Belediye Başkanı Sayın Sabri AKYÜREK ' in teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 108.yıldönümünde okulumuz öğrencileri tarafından okulumuzda çeşitli etkinliklerle anma programı düzenlendi. Programa İlçemiz Kaymakamı Sn Mehmet Can İRDELP, Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı ve halk katıldı.

Mrt

Pi (π) Günü'nde matematiği sevdirmek amacıyla okulumuz Matematik Öğretmeni Mustafa Güdükçam rehberliğinde çeşitli matematiksel oyunlar oynandı. Daha çok pi sayısı ile ilgili olan bu oyunlarda 1.olan öğrencimiz Kader ERGİN'e  ödülü ilçemiz Millî Eğitim Müdürü Ahmet YÜKSEL tarafından verildi.

Mrt

TDE Öğretmeni Yasemin Gül rehberliğinde hazırlanan 12 Mart İstiklâl Marşımızın kabul edilişinin 102.yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programımız ilçemiz kaymakamı Sayın Mehmet Can İrdelp' ve halkın katılımıyla Yayladere Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Kas

İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kas

2022 Haziran ayı içerisinde "Atık Malzeme Sergisi" açıldı. Sergi açılımının ardından 2021-2022 eğitim öğretim yılında mezun olacak öğrencilerimiz için küçük çapta bir kutlama programı hazırlandı. Programa veliler  de katıldı.

Kas

2022 yılı Mayıs ayında Yayladere Kaymakamlığı ve Yayladere Belediiyesi işbirliğiyle öğrencilerimiz sosyal ve kültürel amacıyla düzenlenen geziye katıldı.

Kas

2022 yılı Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Kas

Saygı, minnet ve rahmetle...

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayaramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Nis

Yayladere ÇPAL Müdürlüğü olarak 2020-2021eğitim-öğretim yılı proje kapsamında hazırladığımız Sülbüs'ün Sesi adlı gazetimizin ilk sayısı çıktı. Gazetemiz hem okullarımız hem de Yayladere ilçemiz ile ilgili bilgiler içeren yazırlarıyla okurlarımıza ulaştı.